Voor uw medewerker

Aanhoudende lichamelijke klachten, met en zonder duidelijke diagnose (solk/alk), kunnen grote invloed hebben op de inzetbaarheid van een medewerker. Omdat chronische klachten vaak een onvoorspelbaar patroon lijken te vertonen kan de afstemming tussen belasting en belastbaarheid een hele uitdaging zijn.

Om op de been te blijven nemen deze medewerkers vaak genoegen met werk onder hun niveau, maken zij geen gebruik van hun volledige potentieel en laten zij sociale activiteiten zoals een gezellig team uitje geregeld aan zich voorbij gaan.

Dat is heel erg jammer en voor beide partijen niet bevredigend.

Helemaal als u zich bedenkt dat dit meestal heel loyale, betrokken medewerkers zijn met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die hun werk heel graag goed willen doen. Zulke waardevolle medewerkers verdienen een steuntje in de rug.

Met een coachtraject bij solkcoach.nl help ik uw medewerkers in 6 gesprekken grip te krijgen op zijn/haar klachten zodat zij met meer energie en plezier hun volledige potentieel kunnen gaan benutten en hun duurzame inzetbaarheid wordt vergroot.

Voor deze coachtrajecten kan ik naast diverse opleidingen op HBO niveau en persoonlijke ervaring als voormalig pijnpatiënt putten uit een brede werkervaring op het gebied van luchtvaarttechniek, corporate recruitment, mbo onderwijs en geestelijke gezondheidszorg.

Coachtraject | omgeving Eindhoven | € 750,- (excl. btw)

Voor verzuimbegeleiders

Wanneer uw medewerker onverhoopt uitvalt met aanhoudende lichamelijke klachten, zonder duidelijk diagnose, vraagt dit mogelijk een andere aanpak in verzuimbegeleiding dan u misschien gewend bent.

Ik kom graag bij u langs om met u te sparren over de meest effectieve manier waarop u uw medewerker kunt ondersteunen om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen.

Klankbordgesprek | omgeving Eindhoven | € 125,- per uur (excl btw)