Mijn naam is Inge en ik heb een rotsvast vertrouwen in het herstellende vermogen van ons lichaam!
Mijn visie is dat ieder lichaam streeft naar herstel, ook dat van jou, en dat het onze taak is om de juiste condities te creëren waarin het lichaam ook daadwerkelijk zo ver als mogelijk kan herstellen. 

Dat kan soms een hele zoektocht zijn. I know!

Ik weet uit eigen ervaring hoe zwaar het is als je leven wordt bepaald door pijnklachten.

Hoe eenzaam en frustrerend je zoektocht naar herstel kan zijn.
Je loopt tegen onbegrip uit je omgeving aan. Je ervaart stress, verdriet en boosheid.
Je gezin, je werk en je sociale leven lijden eronder. Je maakt je zorgen over je toekomst, je slaapt slecht en bent eigenlijk altijd moe…

In 2002 brak ik een ruggenwervel en liep zware kneuzingen op als gevolg van een hoge val. Gelukkig een “gunstige” wervelfractuur die na 6 weken weer netjes geheeld was, maar de pijnklachten bleven.
Medische onderzoeken leverde geen verklaring op voor de aanhoudende pijn. 
Na 18 jaar onverklaarde pijn te hebben gehad was ik aan het eind van mijn latijn. 
Jarenlange zocht ik naar een behandeling die me voorgoed van mijn pijnklachten zou afhelpen. Alles pakte ik aan, zowel in het reguliere als het alternatieve circuit. Maar die zoektocht leverde me lange tijd weinig op.

Gelukkig werd door de jaren heen steeds meer bekend over chronische pijnklachten en kwam er een passend revalidatietraject op mijn pad. Ik las veel boeken over onverklaarde (pijn)klachten en vond uiteindelijk mijn weg naar constructief herstel. 
Nu geniet ik weer volop van het leven, van een liefdevolle relatie, fijn werk en een gezellig sociaal leven. Van hobby’s als hiken, biken (gravelrides) en van in mijn (moes)tuin werken. Dat gun ik jou ook! 

Met hart en ziel zet ik me in om een verschil te maken voor mensen met pijnklachten door ze te behandelen en te begeleiden bij hun herstelproces, zodat ze hun mentale- en fysieke veerkracht kunnen hervinden en weer met vertrouwen hun toekomst tegemoet zien.
Hiervoor kan ik o.a. putten uit opleiding, kennis en ervaring als Myofasciaal Therapeut, Psychosomatisch Trainer, Coach en als voormalig pijnpatiënt.

Ik help je graag grip op jouw klachten te krijgen en meer energie op te bouwen, om te kunnen doen wat je het allerliefste doet en te kunnen zijn wie je wilt zijn. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? 

Stuur me dan een bericht om eens gratis kennis te komen maken.

    Hiermee geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.