Voeg je koptekst hier toe

Het begon allemaal met een gebroken ruggenwervel en zware in- en uitwendige kneuzingen door een val van een klimwand tijdens een vakantie in het buitenland.

Na 6 weken was ik volgens de röntgenfoto’s weer helemaal hersteld en kon het dragen van mijn korset worden afgebouwd. Een paar weken later zou ik weer de oude moeten zijn.

De fractuur en de kneuzingen mochten dan inderdaad wel zijn genezen, maar ik kon nauwelijks zitten of stilstaan van de pijn. Alleen liggen en lopen was nog enigszins comfortabel. Vele onderzoeken en behandelingen in het reguliere en alternatieve circuit konden de chronische pijn klachten niet verklaren nog oplossen. Soms ging het een periode iets beter of had ik een redelijke goede dag (wat ik toen een goede dag vond), maar het ging nooit echt structureel beter.
Ik viel geregeld uit van werk, lag veel op de bank in de hoop bij te kunnen tanken en en was totaal niet de partner, bonusmoeder, dochter en vriendin die ik graag wilde zijn.

Mijn oude leven waarin ik me heerlijk onafhankelijk voelde en altijd buiten bezig was met wandelen, zweefvliegen, motorrijden, paardrijden, etentjes met vrienden, enz was verdwenen. Onbegrip, verdriet, stress, eenzaamheid, onzekerheid en vermoeidheid kwamen er voor in de plaats.

Toch had ik diep van binnen het vertrouwen dat ik op een dag weer pijnvrij zou zijn. Dat ik me niet meer gevangen zou voelen in mijn lijf.

Ik heb 18 jaar gezocht naar een oplossing voor mijn chronische pijnklachten en vond deze in 2019/2020 toen ik de rode draad ontdekte in de complexiteit van onverklaarde klachten (solk). Het voelde alsof ik een code had gekraakt waarna mijn herstel een bijna logisch gevolg leek.
Ik doorbrak oude patronen en maakte andere keuzes dan voorheen en kon deze ook nog onderbouwen. Het was af en toe best een heftig proces maar ik had eindelijk grip op mijn pijnklachten gekregen en dat ging ik niet meer loslaten! 
Sindsdien voel ik me elke dag vitaler, leid ik een actief en gelukkig leven en heb ik geen dag meer mijn werk hoeven neerleggen of etentjes moeten afzeggen vanwege pijnklachten.

Maar ik blijf dan ook mega scherp op het bewaken van mijn herwonnen vitaliteit!

Mijn werk als Powerplant Engineer in de luchtvaarttechniek heb ik destijds noodgedwongen moeten loslaten. Iets wat ik lange tijd betreurd heb, maar inmiddels ben ik heel blij met waar ik nu sta met mijn werkervaring in de GGZ-zorg, mijn bedrijf, mijn leven en de inzichten en wijsheden die mijn zoektocht naar herstel me hebben opgeleverd. Zo blijk ik bijvoorbeeld een bèta girl met ruime softskills, een helper zelfs!

Toch vraag ik me wel eens af hoe mijn leven eruit had gezien als ik eerder had geweten wat ik nu weet. Wat had ik dan allemaal kunnen bereiken?
Gelukkig kan jouw zoektocht veel korter zijn!  Stel je voor wat jij allemaal kunt doen en bereiken als het vanaf vandaag elke dag beter met je gaat! Daarom deel ik alles wat mij succesvol heeft geholpen graag met jou.

Door mijn geschiedenis laat mijn cv geen standaard HBO profiel zien, maar voor solk coach bestaat dan ook geen kant-en-klare leerweg. Mijn HBO werk- en denk niveau zet ik blijvend in voor het volgen van trainingen en opleidingen die mij ondersteunen om de allerbeste solk coach te worden die ik kan zijn.
Speciaal voor jou heb ik al mijn kennis, ervaring en inzichten in een 12-weken-prgramma “Vitality beyond pain” gegoten waarmee jij grip kunt krijgen op je onverklaarde pijnklachten/solk, zodat jij je potentieel kunt blijven ontwikkelen, je ambities kunt realiseren en geen dag meer hoeft te missen van dit mooie leven met je partner, kinderen, vrienden en familie.

Vind jij verandering een uitdaging? Kun je 3 maanden lang je agenda vrij maken en ben je bereid alles te doen (of laten) wat nodig is om je weer vitaal te voelen voorbij je pijn? Plan dan een gesprek met me in!

    Hiermee geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.