Mijn naam is Inge en ik help jou graag in je zoektocht naar herstel.

Ik heb een rotsvast vertrouwen in het herstellende vermogen van ons lichaam. Het is mijn visie dat ieder lichaam altijd streeft naar herstel en dat het onze taak is om de juiste condities te creëren waarin optimaal herstel kan plaatsvinden.
Dat kan soms een hele zoektocht zijn.

“If a flower doesn’t bloom you change the environment, not the flower”

Ik weet uit eigen ervaring hoe zwaar het is als je leven wordt bepaald door pijnklachten die medisch niet verklaard kunnen worden.

Hoe eenzaam en frustrerend de zoektocht naar herstel kan zijn.
Onbegrip uit je omgeving, stress, verdriet, boosheid.
Je gezin, je werk en je sociale leven lijden eronder. Je maakt je zorgen over je toekomst, je slaapt slecht en bent eigenlijk altijd moe…
Gelukkig weet ik inmiddels ook dat je veel invloed kunt uitoefenen op je herstelproces en dat een leuk leven echt mogelijk is. Ook weet ik inmiddels dat blijven zoeken naar verlichting van klachten loont! 
Geef nooit op!

Het menselijk lichaam is complex en er is nog veel wat men niet weet. De ontwikkeling van nieuwe therapieën gaat ook alsmaar door en wie weet komt er voor jou een “wonder” op je pad.
Een combinatie van Fascia- en Triggerpointtherapie, kennis over solk en een persoonlijke ommezwaai waren mijn “wonder”, na 18 jaar onverklaarde pijnklachten te hebben gehad als gevolg van rugletsel door een ongeluk.

Ik geniet weer volop, van een liefdevolle relatie, fijn werk en een gezellig sociaal leven. Van (stoere) hobby’s als hiken, mountainbiken en van muziek maken. Dat gun ik jou ook!

Het is mijn passie om mensen met pijnklachten te behandelen en te begeleiden bij hun herstelproces, zodat ze weer met vertrouwen hun toekomst tegemoet zien.

Hiervoor kan ik putten uit opleiding en ruime ervaring: o.a. als Triggerpoint behandelaar, Shiatsu masseur, coach en ervaring als solk-patiënt.

Ik help je grip op je klachten krijgen, zodat je meer energie krijgt om te kunnen doen wat je het allerliefste doet en te kunnen zijn wie je wilt zijn. Wil je kunnen genieten van leven op jouw voorwaarden, in plaats van steeds maar overleven?

Stuur me dan een bericht dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Via 06-19820656 (Whatsapp) of via onderstaand contactformulier

 

Hiermee geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.

EEN BEETJE BEELD BIJ WIE IK BEN