Mijn naam is Inge en ik help jou graag in je zoektocht naar herstel.

Ik heb een rotsvast vertrouwen in het herstellende vermogen van ons lichaam. Mijn visie is dat ieder lichaam altijd streeft naar herstel en dat het onze taak is om de juiste condities te creëren waarin optimaal herstel kan plaatsvinden.
Dat kan soms een hele zoektocht zijn. I know!

“If a flower doesn’t bloom you change the environment, not the flower”

Ik weet uit eigen ervaring hoe zwaar het is als je leven wordt bepaald door pijnklachten die medisch niet verklaard kunnen worden.

Hoe eenzaam en frustrerend de zoektocht naar herstel kan zijn.
Onbegrip uit je omgeving, stress, verdriet, boosheid.
Je gezin, je werk en je sociale leven lijden eronder. Je maakt je zorgen over je toekomst, je slaapt slecht en bent eigenlijk altijd moe…
Gelukkig weet ik inmiddels ook dat je veel invloed kunt uitoefenen op je herstelproces en dat een leuk leven echt mogelijk is. Ook weet ik inmiddels dat blijven zoeken naar verlichting van klachten loont!
Het menselijk lichaam is complex en er is nog veel wat men nog niet weet. De ontwikkeling van nieuwe therapieën gaat alsmaar door.
Geef nooit op!

Een combinatie van Fascia Release en Triggerpoint Therapie, Kennis over chronisch pijn en een Persoonlijke ommezwaai waren mijn “wonder”, na 18 jaar onverklaarde pijnklachten te hebben gehad door rugletsel als gevolg van een ongeluk.

Ik geniet weer volop van het leven, van een liefdevolle relatie, fijn werk en een gezellig sociaal leven. Van hobby’s als hiken, mountainbiken en muziek maken. Dat gun ik jou ook!

Met hart en ziel zet ik me in om een verschil te maken voor mensen met pijnklachten door ze te behandelen en te begeleiden bij hun herstelproces, zodat ze hun mentale- en fysieke veerkracht hervinden en weer met vertrouwen hun toekomst tegemoet zien.

Hiervoor kan ik putten uit opleiding en ruime ervaring: o.a. als Fascia Release practitioner, Triggerpoint Therapeut, Psychosomatisch Trainer en als voormalig pijnpatiënt.

Ik help je grip op je klachten te krijgen en meer energie op te bouwen, om te kunnen doen wat je het allerliefste doet en te kunnen zijn wie je wilt zijn. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? 

Stuur me dan een bericht om eens gratis kennis te komen maken.

 

    Hiermee geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.