Mijn naam is Inge en ik laat mensen met Somatisch Onverklaarde Lichamelijk Klachten (SOLK) ofwel Aanhoudende Lichamelijk Klachten (ALK) zien en ervaren met welke handvatten ze weer een fijn leven kunnen leiden. Uit eigen ervaring weet ik hoe groot de invloed van onverklaarde klachten kan zijn op je gevoel en emotie, op je werk en je sociale leven. Maar ik weet ook hoe fijn het leven is en wat er allemaal weer mogelijk is als je grip op je klachten hebt gekregen. Dat wens ik ook voor jou!

Door kennis, opleiding en eigen ervaring ben ik ervan overtuigd geraakt dat ons lichaam altijd naar herstel streeft, het is aan onszelf om de omstandigheden te creëren waarin het herstelproces zich optimaal kan ontvouwen.
Daarbij kunnen we lichaam, geest en onze interactie met de sociale omgeving niet los zien van elkaar.
Daarom leid ik mijn cliënten door verschillende aandachtsgebieden heen die allemaal invloed kunnen hebben op hun herstel.
Ik vind het iedere keer weer bijzonder om getuige te mogen zijn van hun veranderingsproces. In korte tijd krijgen ze inzicht in hoe zij hun lichaam het beste kunnen helpen en hebben ze de moed om nieuwe paden te betreden die leiden naar een zinvol en actief leven in verbondenheid met hun lichaam, hun eigen natuur en met de mensen om hen heen.

Laten we beginnen met elkaar te ontmoeten. Dan nemen we een kopje koffie of thee en vertel jij me jouw verhaal.

Vul hieronder het contactformulier in. Ik kijk uit naar je bericht.

Liefs, Inge

    Hiermee geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.