WELKOM BIJ 2REVIVE!

Lichamelijk onverklaarde klachten (solk) hebben een grote negatieve invloed op de kwaliteit van leven van degene die ze heeft. Die invloed strekt zich vaak uit naar het functioneren in het dagelijks leven, werk, hobby’s en relaties. Dit weet ik uit eigen ervaring.

Na een ongeluk eindigde mijn zomervakantie in 2002 in een Duits ziekenhuis. Inwendige kneuzingen, een zwaar gekneusd heiligbeen en staartbeen en een gebroken ruggenwervel. Daar lag ik alleen, want ik was alleen met mijn hond op vakantie gegaan. Nu hoor ik je denken “wat een ellende”.
Maar weet je wat het gekke was? Ik voelde gelukkig!
Had ik dan geen pijn? Jazeker wel! Behoorlijk veel zelfs.
Was ik high van de pijnmedicatie? Nee dat niet.
Maar het was alsof ik voorlopig even was ‘ontslagen’ van mijn drukke leven. Geen werkdruk, geen sociale verplichtingen, ik hoefde alleen maar voor me te laten zorgen.
Ik realiseerde me dat niet mijn situatie bepaalt of ik me gelukkig voel, maar mijn gedachten erover!!

Na ongeveer 2 maanden revalideren was ik genezen verklaard. Helaas voelde dat helemaal niet zo. Chronische pijnklachten zijn tot op de dag van vandaag de onverklaarde erfenis van die ene vakantie.
Een lange zoektocht naar herstel begon. Fysiek ben ik nooit meer de oude geworden, maar ik leid wel een heel fijn leven ondanks mijn klachten. Mijn ontdekking in het ziekenhuis, dat vooral mijn gedachten bepalend zijn voor mijn gevoel van geluk, heeft mij daarbij enorm geholpen!

Noodgedwongen moest ik jaren geleden het roer om gooien. Van die nood heb ik een deugd gemaakt en ben uiteindelijk solk coach geworden.

Wil jij ook een fijn leven ondanks je lichamelijk onverklaarde klachten (solk)? Het kan!
Daar ben ik heilig van overtuigd. De vraag is alleen wat jouw unieke weg is om daar te komen. Ik begeleid je graag op je zoektocht naar het fijne leven waar jij zo naar verlangd!

Stuur een mail naar: info@solkcoach.nl

Liefs, Inge

Add A Comment