Leer waar het om draait bij herstellen van (onverklaarde) chronisch pijn.

Heb je al veel tijd, geld en kostbare energie besteed aan je zoektocht naar herstel maar tot nu toe zonder blijvend resultaat?
In deze online training ontdek je welke essentiële stappen ervoor zorgen dat je grip krijgt op je pijnklachten!

8 Modules inclusief werkboeken, individuele coaching en groepssessies


Wanneer je lange tijd pijnklachten ervaart heb je er meestal alles voor over om van je pijn af te komen. Want elke dag met pijn leven en er nooit aan kunnen ontsnappen is verschrikkelijk.

Het liefst wil je er zelf iets aan kunnen doen, maar omdat je niet (meer) goed weet wàt ga je opzoek naar oplossingen in de vorm van behandelingen of therapieën, zowel in het reguliere als in het alternatieve circuit. Heel logisch!

Toch kan het zijn dat het allemaal geen duurzaam herstel oplevert. Hoe kan dat toch?

Zijn behandelingen, therapieën, ontspanningsoefeningen en bewegen dan niet zinvol? Jawel, ze kunnen een belangrijke bijdragen leveren aan herstel. Maar wanneer er een essentieel stukje van de pijnpuzzel mist zal het effect van al deze behandelingen en oefeningen nog niet blijvend zijn!

Heb jij ook van alles geprobeerd om je pijn te verminderen en heeft dat tot nu toe niet het gewenste resultaat opgeleverd? Voel je diep van binnen dat het  toch mogelijk moet zijn om van je klachten af te komen, ook al weet je nu nog niet goed hoe?

Dan biedt deze training onmisbare handvatten als aanvulling op alles wat je al onderneemt, zodat jij eindelijk op een constructieve manier kunt gaan herstellen en het leven kunt gaan creëren waar je zo naar verlangd!Het kan zijn dat het ontstaan van je pijnklachten terug te leiden is naar een specifiek letsel of ziekte en vraag je je af waarom je klachten alsmaar niet herstellen, zoals dat bij andere mensen met vergelijkbaar letsel of ziekte wel het geval is.

Het is ook heel goed mogelijk dat je je helemaal geen duidelijk begin van je pijnklachten kunt herinneren. Je weet niet eens wat het heeft veroorzaakt, maar de pijn is er wel. Je voelt het elke dag en het maakt je leven tot een hel.

Ook al heeft medisch onderzoek geen verklaring voor het ontstaan, de heftigheid of de duur van je pijnklachten opgeleverd. Jouw pijn is echt. De oorzaak is ook echt, dus zo ook de oplossing.

Misschien heb je wel eens te horen gekregen:

 • “Het zit tussen je oren”
 • “Je moet je klachten leren accepteren”
 • “Je stelt je aan” …

Je bent géén aansteller, je bent niet gek, er is een manier om grip te krijgen op je klachten.

Natuurlijk zijn je pijnklachten in eerste instantie niet meteen als chronische klacht ontstaan. Ook niet als de oorzaak er plotseling was, zoals bij een ongeluk, blessure of ziekte.
Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat deze oorzaken tot chronische klachten leiden. Daar is “iets” voor nodig.
Dat “iets” is géén karma of dikke pech.
Dat “iets” zijn een aantal factoren in jouw leven die in samenspel een voedingsbodem vormen voor het ontwikkelen en het in standhouden van chronische pijn.
Gelukkig kun jij invloed uitoefenen op dat “iets” en dat is fantastisch nieuws!

 • Welk factoren precies een rol spelen bij het ontwikkelen van chronische pijnklachten.
 • Waarom die factoren nou net bij jou aanwezig zijn.
 • Hoe deze factoren jouw klachten en jouw leven beïnvloeden.
 • En hoe je zelf op constructieve wijze je herstel vormgeeft door die factoren te slim af te worden.
 • ………dat ontdek je tijdens deze Online training!

Mijn naam is Inge.
Naast dat ik als Myofasciaal Therapeut behandelingen bied, ben ik ook gediplomeerd Psychosomatisch Trainer.
Ik ben ervan overtuigd dat chronisch pijn een uitnodiging is om te gaan leven zoals jij het allerliefst wilt leven en om heerlijk ongegeneerd jezelf te zijn!
Je lichaam is het kompas dat je leidt naar een gelukkig en (pijn)vrij leven. De grote vraag is, durf jij het te volgen?

Ik weet dat het zo werkt! Zelf heb ik 18 jaar met chronisch pijn geleefd, als gevolg van een ongeluk. De heftigheid van dat leven kan ik me nog goed herinneren. Gelukkig ben ik hersteld en heb ik weer een fantastisch en actief leven.

Ik weet dus dat het kan: pijnvrij worden door te leren hoe pijn in je lijf werkt, je lichaamssignalen te monitoren, door gepast om te gaan met je energie, door jezelf te zijn en niks meer te doen dat niet bij jou en bij jouw lijf past.

Deze training is een onmisbare aanvulling op alles wat je al onderneemt, of in het verleden hebt ondernomen, om van je klachten af te komen. Het kan voor jou ook het missende puzzelstukje zijn in je zoektocht, zoals het dat voor mij was.


Deze online Training is voor jou als je (een groot deel van) de onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden:

 • Hebben medische onderzoeken geen verklaring opgeleverd voor de oorzaak, de heftigheid of de duur van je pijnklachten?
 • Heb je allerlei behandelingen en therapieën geprobeerd maar heeft niets het gehoopte resultaat opgeleverd?
 • Lijden je werk, je gezinsleven en je sociale leven onder jouw klachten?
 • Maak je je zorgen over je toekomst?
 • Wil je dat jouw leven niet langer “on-hold ” blijft staan?
 • Loop je tegen onbegrip aan uit je omgeving?
 • Heb je altijd een gebrek aan energie?
 • Wil je graag zelf iets aan je klachten kunnen doen?
 • Ben je diep van binnen overtuigd dat het mogelijk moet zijn om van je klachten af te komen, ook al weet je nu nog niet hoe?
 • Mis jij je oude, gezellige, actieve, lieve zelf?

Meld je vooral aan voor deze Online Training:

 • Als je logica zoekt in je herstel proces.
 • Als je op een positieve en constructieve wijze je pijnklachten wilt verminderen.
 • Als je wilt weten wat JIJ nodig hebt om je beter, rustiger, gelukkiger en fitter te gaan voelen.
 • Als je behoefte hebt aan herkenning, begrip en oordeelvrije support.
 • Als je wilt voelen dat je er weer  toe doet. 

Stel je voor:

 • dat je weer zorgeloos bij vrienden op bezoek kunt gaan
 • dat je niet meer op het laatste moment afspraken hoeft af te zeggen
 • dat je een dagje weg kunt, bijvoorbeeld naar zee, zonder daar achteraf een grote prijs voor te betalen
 • dat je ’s nachts weer heerlijk kunt slapen
 • dat je ’s morgen zin hebt in je dag, in plaats van je moedeloos af te vragen hoe je de dag door moet komen
 • dat je plannen kunt maken voor een zonnige toekomst
 • dat je zonder twijfel prima zelf kunt bepalen wat goed voor je is
 • dat je niet meer bang hoeft te zijn voor een terugval
 • dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je inkomen, omdat je kunt werken op een zinvolle manier die past bij jouw fysieke en mentale conditie.

Deze Online Training is inmiddels ook waardevol gebleken voor deelnemers die al een revalidatietraject hebben doorlopen.
Ze geven aan deze training een essentiële aanvulling te vinden op wat ze al geleerd hebben en zijn blij met het opfrissen van de kennis die waren vergeten.

Daarnaast is deze training ook een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een re-integratietraject, fysiotherapie, oefentherapeut, enz.Dit krijg je als je meedoet

 • Een jaar lang toegang tot de leeromgeving
 • Daarin vind je 8 leerzame Modules
 • Werkboeken met oefeningen en extra informatie.
 • Toegang tot de Facebook groep voor het delen van je ervaringen en stellen van vragen aan je groep van mede-deelnemers.
 • Ook als de training is afgelopen is er een mogelijkheid om samen met je buddy’s aan herstel te blijven werken.
 • 3 x individueel coachgesprek met mij (psychosomatische trainer en ervaringsdeskundige), in overleg in te plannen (na 6 maanden vervallen de niet gebruikte sessies).
 • Voor de duur van de training, elke 2 weken een online groepscall met mij en een kleine groep deelnemers. In elke call is tijd voor jouw persoonlijke vragen én om van de ervaringen en vragen van andere deelnemers te leren. De groepscall vindt altijd op een maandag avond plaats van 19:00  tot 20:30 uur via Zoom (of vergelijkbaar medium).

 

Testimonial

“Ik ben enorm dankbaar dat ik nog in mocht stappen in je training ‘Het punt van pijn’. Ik ontdekte het via Instagram een dag nadat de training was gestart. Ik was zoekende naar iets dat een mooie aanvulling zou kunnen zijn op mijn revalidatietraject. Een half jaar na mijn revalidatietraject en een terugval was jouw training en begeleiding precies datgene dat ik nodig bleek te hebben.
Ik ben zeker een hele grote stap dichter bij mijn herstel gekomen en zal hieraan door blijven werken en daar contact met je over houden.
Dank je wel voor je waardevolle lessen, begrip en begeleiding” – Chantal –
 


 

Testimonial

“Door mee te doen met ‘Het punt van pijn’ kijk ik op een andere manier naar mijn chronische pijn. Tot nu toe had ik alleen geleerd om het te accepteren en dat ik er mee moest leren leven. Dit leverde veel frustratie en onrust op.
Inge heeft mij geleerd om positief en met vertrouwen met mijn klachten om te gaan. Er is verbetering mogelijk, als je maar precies weet wat JIJ nodig hebt. Daarvoor is eerst basiskennis nodig. Deze kennis heeft Inge heel overzichtelijk in modules gezet die ik op mijn eigen tempo kon bestuderen, daarnaast had ik individuele gesprekken met Inge. Daarin zijn we samen dieper ingegaan op wat IK nodig had om me beter, rustiger, gelukkiger en fitter te gaan voelen.
De combinatie van het op je eigen tempo de modules kunnen bestuderen, de persoonlijke gesprekken en de zoom-calls heeft het voor mij tot een succes gemaakt!
Ik voel me zekerder, heb meer vertrouwen in de toekomst en ga nu op een veel betere manier om met mijn pijnklachten. Het belangrijkste: dit alles zorgt ervoor dat ik minder pijn heb!
Superbedankt Inge!” – Sanne –

 

Deze training start op maandag 19 juli 2021

Investering

Door de individuele coachgesprekken en de groepscalls heeft deze training al een waarde van €475,-
Daar komen de 8 modules met werkboeken en oefeningen nog bij.

Voor deze training betaal je:
€ 320,-

(betalen in 1x € 320,- of 2x €175,-)

Bij aanmelding vóór 25 juni 2021 betaal je €197,-

(bedrag in 1x ter voldoen)

Omdat ik het erg belangrijk vind om je persoonlijk te kunnen begeleiden werk ik met kleine groepen.
Er is per training plaats voor 6 deelnemers.

(Bedragen zijn vrijgesteld van btw. Je ontvangt hiervoor een factuur. Na betaling van de factuur is je deelname definitief.)


Deze training start een paar keer per jaar. Staat de training nog niet gepland?
Wanneer je het onderstaande contactformulier invult zet ik je vrijblijvend op de wachtlijst.
Dat verplicht je dus nog tot niets.

Je bent welkom!

 


 

Privacyverklaring van 2REVIVE

KvK: 71759794

* 2REVIVE is aangesloten bij een erkende geschilleninstantie met klachtenfunctionaris en geschillencommissie.