Ontdek in deze 2 maanden durende training hoe je zonder behandeling grip kunt krijgen op je pijnklachten!
8 Modules inclusief werkboeken, individuele coaching en groepssessies


Mensen die lange tijd pijnklachten ervaren hebben er meestal alles voor over om van hun pijn af te komen en proberen allerlei behandelingen of therapieën, zowel in het reguliere als in het alternatieve circuit. Ook gaan ze vaak aan de slag met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, meditaties of bewegen.

Toch kan het zijn dat het geen duurzaam herstel op levert. Hoe kan dat toch?

Zijn behandelingen, therapieën, oefeningen en bewegen dan niet zinvol? Jawel, ze kunnen een belangrijke bijdragen leveren aan je herstel. Maar waarschijnlijk mist er nog een essentieel stukje van de pijnpuzzel, waardoor het effect van al deze behandelingen en oefeningen nog niet blijvend is!

Heb jij ook van alles geprobeerd om je pijn te verminderen en heeft dat tot nu toe niet het gewenste resultaat opgeleverd? Voel je diep van binnen dat het  toch mogelijk moet zijn om van je klachten af te komen, ook al weet je nu nog niet goed hoe?

Dan biedt deze training onmisbare handvatten als aanvulling op wat je allemaal al onderneemt. Het kan zijn dat het ontstaan van je pijnklachten terug te leiden is naar een specifiek letsel of ziekte en vraag je je af waarom je klachten alsmaar niet herstellen, zoals dat bij andere mensen met vergelijkbaar letsel of ziekte wel het geval is.

Het is ook heel goed mogelijk dat je je helemaal geen duidelijk begin van je pijnklachten kunt herinneren. Je weet niet eens wat het heeft veroorzaakt, maar de pijn is er wel. Je voelt het elke dag en het maakt je leven tot een hel.

Ook al heeft medisch onderzoek geen verklaring voor het ontstaan, de heftigheid of de duur van je pijnklachten opgeleverd. Jouw pijn is echt. De oorzaak is ook echt.

Misschien heb je wel eens te horen gekregen:

 • “Het zit tussen je oren”
 • “Je moet er mee leren leven”
 • “Je stelt je aan” …

Je bent géén aansteller, je bent niet gek, er is een manier om grip te krijgen op je klachten, zodat je eindelijk je droomleven kunt gaan leiden!

Natuurlijk zijn je pijnklachten in eerste instantie niet meteen als chronische klacht ontstaan. Ook niet als de oorzaak er plotseling was, zoals bij een ongeluk, blessure of ziekte.
Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat deze zaken tot chronische klachten leiden. Daar is “iets” voor nodig.
Dat “iets” is géén karma of dikke pech.
Dat “iets” zijn een aantal factoren in jouw leven die in samenspel een voedingsbodem vormen voor het ontwikkelen en het in standhouden van chronische pijn.
Gelukkig kun jij daar invloed op uitoefenen en dat is fantastisch nieuws!

Welk factoren precies een rol spelen bij het ontwikkelen van chronische pijnklachten en wat jij er aan kan doen leer je tijdens deze Online training!

Mijn naam is Inge.
Naast dat ik als Myofasciaal Therapeut behandelingen met Triggerpoint- en Fascia Release Therapie bied, ben ik ook gediplomeerd Psychosomatisch Trainer.
Ik ben ervan overtuigd dat chronisch pijn een uitnodiging is om te gaan leven zoals jij het allerliefst wilt leven en om heerlijk ongegeneerd jezelf te zijn!
Je lichaam is het kompas dat je leidt naar een overvloedig en pijnvrij leven. De grote vraag is, durf jij het te volgen?

Ik weet dat het zo werkt! Zelf heb ik 18 jaar met chronisch pijn geleefd. De heftigheid van dat leven kan ik me nog goed herinneren. Gelukkig ben ik hersteld en heb ik een fantastisch en actief leven.

Ik weet dus dat het kan: pijnvrij worden door te leren hoe pijn in je lijf werkt, je lichaamssignalen te monitoren, door gepast om te gaan met je energie, door jezelf te zijn en niks meer te doen dat niet bij je past.

Deze training is een onmisbare aanvulling op alles wat je al onderneemt om van je klachten af te komen. Het kan voor jou ook het missende puzzelstukje blijken te zijn in je zoektocht, zoals het dat ook voor mij was.


Deze online Training is voor jou als je tenminste 4 van de onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden:

 • Hebben medische onderzoeken geen verklaring opgeleverd voor de oorzaak, de heftigheid of de duur van je pijnklachten?
 • Heb je allerlei behandelingen en therapieën geprobeerd maar heeft niets ècht geholpen?
 • Lijden je werk, je gezinsleven en je sociale leven onder jouw klachten?
 • Maak je je zorgen over je toekomst?
 • Wil je dat jouw leven niet langer “on-hold ” blijft staan?
 • Loop je tegen onbegrip aan uit je omgeving?
 • Heb je altijd een gebrek aan energie?
 • Wil je graag zelf iets aan je klachten kunnen doen?
 • Ben je diep van binnen overtuigd dat het mogelijk moet zijn om van je klachten af te komen, ook al weet je nu nog niet hoe?

Meld je vooral aan voor deze Online Training:

 • Als je weer een actief en gelukkig leven wilt kunnen leiden!
 • Als er diep van binnen een rebel in je schuil gaat die los wil breken uit hoe je leven nu verloopt.
 • Als je behoefte hebt aan herkenning, begrip en oordeelvrije support.
 • Als je naar een gezellige BBQ wilt kunnen gaan ZONDER daar de volgende dag een ellendige prijs voor te betalen (hooguit door de kater van de gezellige drankjes)


Dit krijg je als je meedoet

 • Levenslange toegang tot de leeromgeving
 • Daarin vind je 8 leerzame Modules
 • Werkboeken met oefeningen en extra informatie.
 • Toegang tot de Facebook groep voor het delen van je ervaringen en stellen van vragen aan je groep van mede-deelnemers.
 • 4 x individueel coachgesprek met mij (psychosomatische trainer en ervaringsdeskundige).
 • 2 maanden lang elke 2 weken een online Q&A sessie met mij en een kleine groep deelnemers. In elke call is tijd voor jouw persoonlijke vragen én om van de ervaringen en vragen van andere deelnemers te leren.

Investering

Omdat het een nieuwe training betreft werk ik in de pilot fase graag met mensen die mij van hun feedback en eventueel een testimonial willen voorzien. Je draagt daarmee bij aan de kwaliteit en de groei van deze training zodat meer mensen met chronische pijnklachten eindelijk het leven kunnen gaan leiden waar ze zo naar verlangen.
Dat is mij veel waard, daarom krijg je van mij een enorme korting wanneer je je deze week aanmeld voor de training.

Alleen de individuele coaching sessie hebben al een waarde van € 346,95

Voor de training die start op
1 februari betaal je:
39,95,-

(Bedragen zijn vrijgesteld van btw. Je ontvangt hiervoor een factuur per e-mail. Na betaling van de factuur is je deelname definitief.)


Als er een manier bestaat waarmee je grip op je pijnklachten kunt krijgen dan wil je dat NU weten toch?

Mooi! Dan ben je klaar om de te ontdekken waarmee jouw herstel werkelijkheid kan worden!!

Meld je aan via het onderstaande contactformulier.

Je bent welkom!Privacyverklaring van 2REVIVE

KvK: 71759794

* 2REVIVE is aangesloten bij een erkende geschilleninstantie met klachtenfunctionaris en geschillencommissie.